Samsung Galaxy J2 Core službeno – prvi Samsung na Android GO platformi - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy J2 Core službeno – prvi Samsung na Android GO platformi - Android

Nakon nekoliko glasina i slika koje su se pojavile u javnosti, Samsung je danas i službeno predstavio svoj prvi uređaj na Android GO platformi – Samsung Galaxy J2 Core . Podsjetimo, Android GO je „lakša“ verzija Androida, prilagođena hardverski slabijim uređajima. J2 Core tako dolazi s 5-inčnim TFT zaslonom rezolucije 960 x 540 točaka, pokretan […]

Nakon nekoliko glasina i slika koje su se pojavile u javnosti, Samsung je danas i službeno predstavio svoj prvi uređaj na Android GO platformi – Samsung Galaxy J2 Core . Podsjetimo, Android GO je „lakša“ verzija Androida, prilagođena hardverski slabijim uređajima.

J2 Core tako dolazi s 5-inčnim TFT zaslonom rezolucije 960 x 540 točaka, pokretan je Exynos 7570
procesorom u kombinaciji s 1 GB RAM-a. Ima 8 GB interne memorije i utor za microSD kartice, a kapacitet baterije iznosi 2600 mAh, što bi ovakvom uređaju trebalo osigurati višednevnu autonomiju. Operativni sustav je Android 8.1 GO, uz uobičajenu Samsung Experience nadogradnju sučelja.

Samsung Galaxy J2 Core u prodaju najprije kreće u Indiji po cijeni od 7690 rupija (oko 110 dolara), a nakon toga i na druga tržišta. Hoće li i kada biti dostupan na našem tržištu, za sada nije poznato.

24/08/2018 07:57 AM