Samsung Galaxy J6 2018 – imamo li novi hit mobitel srednjeg ranga Kupi ga u mobis.hr! - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy J6 2018 – imamo li novi hit mobitel srednjeg ranga Kupi ga u mobis.hr! - Android

Pomama za novim Samsung mobitelima krenula je sa sad već hit uređajima Samsung Galaxy A6 i A6+. S istim nizom gotovo smo sigurni da će nastaviti i Samsung Galaxy J6 2018. Radi se o zaista dobro posloženom mobitelu, kvalitetnog zaslon od 5.6“ i odličnim specifikacijama. Zaslon koji privlači poglede!   Samsung Galaxy J6 dostupan je […]

Pomama za novim Samsung mobitelima krenula je sa sad već hit uređajima Samsung Galaxy A6 i A6+. S istim nizom gotovo smo sigurni da će nastaviti i Samsung Galaxy J6 2018.

Radi se o zaista dobro posloženom mobitelu, kvalitetnog zaslon od 5.6“ i odličnim specifikacijama.

Zaslon koji privlači poglede!  

Samsung Galaxy J6 dostupan je s 5.6“ Super AMOLED beskrajnim zaslonom. Okvir ekrana pomaknut je do samog ruba s minimalnim okvirom. Omjer zaslona je popularnih 18.5:9 što znači da dobivaš najviše od omiljenog sadržaja.

Okvir je metalan, a stražnja strana uređaja je plastična i prevučena metalnim premazom za premium unibody efekt.

Glatke performanse za vrhunsko iskustvo

Samsung Galaxy J6 pokreće Samsung Exynos 7870 osmojezgreni procesor, a u mobis.hr ponudi dostupan je sa čak 4GB RAM. Prilikom korištenja bez problema moći ćeš pokretati nekoliko aplikacija odjednom za glatko multitaskanje.

Baterija iznosi solidnih 3000 mAh koja bez problema može izdržati cijeli dan umjerenog korištenja bez dodatnog punjenja.

Specifikacije koje možeš pronaći i kod premium modela

Uz standardne vrste zaštite poput skeniranja otiska prstom, dodano je otključavanje uređaja prepoznavanjem lica.

Mogućnost otključavanja uređaja skeniranjem lica je premium specifikacija koja je dostupna i kod povoljnih modela J serije. Zanimljiva značajka koja štiti uređaj i osigurava da svi važni podaci ostanu samo tvoji.

Također, odvojeno je poslovno i privatno komuniciranje što zapravo znači da možeš imati dva različita računa za dopisivanje na aplikacijama za poruke i pozive.

Uz to dostupne su i AR naljepnice za novu dimenziju kreativnosti tvojih fotografija.

Fotografije koje impresioniraju

Glavna 13MP kamera snima uz pomoć bljeskalice u tri razine svjetlosti što je pogotovo korisno kod snimanja selfie kamera za optimalnu jačinu bljeska. Jačina bljeskalice prilagođava se razini osvjetljenja okoline.

Sve u svemu možemo zaključiti da je i više nego opravdan interes pogotovo u segmentu srednjeg cjenovnog ranga kojem pripada i Samsung Galaxy J6.

Kupi novi Samsung Galaxy J6 u mobis.hr danas!

29/06/2018 05:15 PM