Samsung Galaxy M2 – navodno prvi Samsung sa zubom - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy M2 – navodno prvi Samsung sa zubom - Android

Gotovo je. Gasi internete! Stiže Samsung sa zubom. Ako je vjerovati najnovijim glasinama koje dolaze s korejskog poluotoka, Samsung uskoro namjerava lansirati model Galaxy M2, koji bi na vrhu zaslona trebao imati maleni zubić, odnosno usjek kojeg inače zovemo „waterdrop“ ilitiga „suza“. Ove informacije poklapaju se s nedavnim najavama Infinity-U koncepcije zaslona, koju je predstavio […]

Gotovo je. Gasi internete! Stiže Samsung sa zubom. Ako je vjerovati najnovijim glasinama koje dolaze s korejskog poluotoka, Samsung uskoro namjerava lansirati model Galaxy M2, koji bi na vrhu zaslona trebao imati maleni zubić, odnosno usjek kojeg inače zovemo „waterdrop“ ilitiga „suza“.

Ove informacije poklapaju se s nedavnim najavama Infinity-U koncepcije zaslona, koju je predstavio sam Samsung. Čini se da će se u ovom djeliću hardvera nalaziti samo prednja kamera, dok će slušalica sa zvučnikom biti smještena iznad njega.

Samsung Galaxy M2 bi inače trebao donijeti 19,5:9 omjer zaslona i 2340 x 1080p rezoluciju. Pokretat će ga navodno Exynos 7885 procesor u kombinaciji s 3 GB RAM-a, dok bi interna memorija trebala iznositi 32 GB (podaci AnTuTu benchmarka), što Galaxy M2 pozicionira u nekakav srednji cjenovni razred.

Primarna kamera bi trebala imati zaslon od 13, a selfie 8 megapiksela, dok se kao operativni sustav spominje Android 8.1 Oreo.

S obzirom da se radi o pukim glasinama i ilustraciji temeljenoj na navodno procurjelim informacijama, cijelu priču treba uzeti s dobrom dozom rezerve, a koliko je u svemu ovom istine, nadamo se da ćemo uskoro doznati nakon službenog službenih predstavljanja.

Izvor

22/11/2018 08:56 AM