Samsung Galaxy Note 10+ donosi kameru s ToF senzorom; možda čak dva - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy Note 10+ donosi kameru s ToF senzorom; možda čak dva - Android

Samsung Galaxy Note 10+, za kojeg je već potvrđeno da će biti službeno predstavljen 7. kolovoza, trebao bi donijeti kameru s 3D ToF senzorom, javljaju izvori povezani s dobavljačima. ToF (ToF of Flight) senzor inače služi za dubinsko mjerenje 3D objekata, zbog čega je koristan u kreiranju bokeh efekta te u kombinaciji s raznim AI […]

Samsung Galaxy Note 10+, za kojeg je već potvrđeno da će biti službeno predstavljen 7. kolovoza, trebao bi donijeti kameru s 3D ToF senzorom, javljaju izvori povezani s dobavljačima. ToF (ToF of Flight) senzor inače služi za dubinsko mjerenje 3D objekata, zbog čega je koristan u kreiranju bokeh efekta te u kombinaciji s raznim AI mogućnostima kamere.

Samsung je ToF senzor već ugradio u 5G verziju Galaxyja S10+ i Galaxy A80, a sada bi trebao biti prisutan i na Note seriji. Međutim, postoje podijeljena mišljenja oko toga hoće li Note 10+ donijet i jedan ili dva takva senzora, jednog straga ,jednog sprijeda. Ako je suditi po renderima i procurjelim fotografijama, teorija o smještaju istog na prednju stranu ne drži vodu jer smo vidjeli samo jednu rupicu za kameru.

Treći izvodi opet navode da će ToF biti rezerviran samo za 5G verziju uređaja, no s obzirom da se ovaj senzor ugrađuje i u pristupačmnije uređaja, takav scenarij je malo vjerojatan.

05/07/2019 06:39 AM