Samsung Galaxy Note 10+ na novim fotografijama uživo - 3,5 mm utor odlazi u povijest - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy Note 10+ na novim fotografijama uživo - 3,5 mm utor odlazi u povijest - Android

Nakon što su se na bespućima interneta pojavili prvi službeni renderi Samsunga Galaxy Note 10, nije trebalo dugo čekati da vidimo i nove fotografije uživo. S obzirom na kut snimanja i boju kućišta, ove nisu toliko atraktivne, ali nam otkrivaju mnoge informacije o samom uređaju. Ovoga puta se radi o modelu Note 10+, čije dimenzije […]

Nakon što su se na bespućima interneta pojavili prvi službeni renderi Samsunga Galaxy Note 10, nije trebalo dugo čekati da vidimo i nove fotografije uživo. S obzirom na kut snimanja i boju kućišta, ove nisu toliko atraktivne, ali nam otkrivaju mnoge informacije o samom uređaju.

Ovoga puta se radi o modelu Note 10+, čije dimenzije iznose 162,5 x 77,6 milimetara, a sam zaslon se proteže 6,75 inča u dijagonali. Kao što je otprije poznato, kamera će sadržavati tri modula, i to 12 MP standardni senzor, kombiniran sa 16 MP ultra-širokokutnom kamerom i dodatnom 12 MP s 2X optičkim povećanjem.

Ove informacije sada u određenoj proturječe izvorima glasinama da bi poleđina mogla sadržavati i četvrtu kameru, koja bi u stvari bila ToF senzor. No, s obzirom da se radi o prototipu, sasvim je opravdano pretpostaviti konačni proizvod može izgledati i drukčije.

Pomalo razočaravajući je podatak da Note 10+ neće imati 3,5 mm audio utor, barem ako je vjerovati ovim fotografijama, a s obzirom na sveopći trend njegovog nestajanja, u ovu informaciju ne treba pretjerano sumnjati. Na dnu kućišta je vidljiv vanjski zvučnik, no upitno je hoće li biti uparen u stereo sustav s dodatnim zvučnikom na vrhu.

Naime, gornji rub kućišta je iznimno tanak, sa simetrično smještenom rupicom za selfie kameru u zaslonu. Prema ovim fotografijama, Note 10+ će koristiti klasičnu telefonsku slušalicu, no kao što je već rečeno, u ovom trenutku ne možemo znati hoće li ona ujedno sadržavati i sekundarni vanjski zvučnik.

Kako se datum službenog predstavljanja približava, za očekivati je još novih informacija o ovom uređaju, što je zadnjih godina već postalo folklor, tako da će za sami event zapravo ostati jako malo iznenađenja.

11/07/2019 12:23 PM