Samsung Galaxy Note 10+ na prvoj fotografiji uživo - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy Note 10+ na prvoj fotografiji uživo - Android

Mjesec i kusur dana je ostalo do Samsungovog Unpacked eventa na kojem će biti predstavljeni novi Galaxy Note 10 i Note 10+, a bespućima interneta danas se počela povlačiti prva fotografija uživo. Ako je vjerovati Twitter cinkeru @Slashleaks, a nemamo puno razloga za sumnju, pred nama se nalazi Samsung Galaxy Note 10+ sa svojim vjerojatno […]

Mjesec i kusur dana je ostalo do Samsungovog Unpacked eventa na kojem će biti predstavljeni novi Galaxy Note 10 i Note 10+, a bespućima interneta danas se počela povlačiti prva fotografija uživo.

Ako je vjerovati Twitter cinkeru @Slashleaks, a nemamo puno razloga za sumnju, pred nama se nalazi Samsung Galaxy Note 10+ sa svojim vjerojatno 6,7-inčnim zaslonom. Podsjetimo, manji model, tj. Note 10 navodno će doći sa 6,3-inčnim.

Ova fotografija sada potvrđuje sve dosadašnje glasine o dizajnu i ogromnu većinu konceptnih rendera izrađenih na temelju dostupnih informacija. Uređaj ima veliki zaslon od ruba do ruba, a ugradnju zuba je izbjegao rupicom, odnosno njezinim smještajem na sredinu, što je svakako bolje rješenje od onog u kutu, ako ni zbog čega drugog, onda zbog simetrije.

28/06/2019 10:13 AM