Samsung Galaxy Note 10 bi mogao doći s 45W brzim punjenjem - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy Note 10 bi mogao doći s 45W brzim punjenjem - Android

Industrijski špijun i jedan od najpouzdanijih cinkera iz segmenta pametnih telefona – Ice Universe, na Twitteru je objavio šifriranu ilustraciju sa slikom Leonarda Da Vincija i brojem 101101. Ovim poigravanjem, Ledeni očito želi uputiti svojevrsnu poruku, a upućenima nije trebalo dugo da zaključe kako se radi o nečemu vezanim uz nadolazeći Samsung Galaxy Note 10. […]

Industrijski špijun i jedan od najpouzdanijih cinkera iz segmenta pametnih telefona – Ice Universe, na Twitteru je objavio šifriranu ilustraciju sa slikom Leonarda Da Vincija i brojem 101101. Ovim poigravanjem, Ledeni očito želi uputiti svojevrsnu poruku, a upućenima nije trebalo dugo da zaključe kako se radi o nečemu vezanim uz nadolazeći Samsung Galaxy Note 10.

Naime, prema glasinama i dosadašnjim curenjima informacija „Da Vinci“ je kodno ime upravo za jesenski Samsungov top model. Ukoliko vam mozak funkcionira matematičko-informatički, kad ugledate natpis 101101 lako možete zaključiti da se radi o binarnom broju, koji u decimalnom sustavu odgovara broju 45.