Samsung Galaxy Note 10 navodno dolazi u dvije veličine; veći bi trebao donijeti šest kamera - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy Note 10 navodno dolazi u dvije veličine; veći bi trebao donijeti šest kamera - Android

Ako je vjerovati korejskim medijima koji prenose informacije dobivene od sudionika Samsungovog lanca dobave (a nemamo razloga ne vjerovati), jesenski flagship Galaxy Note 10 bi trebao stići u dvije varijante. Jedan će navodno nositi oznaku Note 10, a manja verzija Note 10e. Drugi izvor pak tvrdi da bi i ovdje mogla biti primijenjena nomenklatura iz […]

Ako je vjerovati korejskim medijima koji prenose informacije dobivene od sudionika Samsungovog lanca dobave (a nemamo razloga ne vjerovati), jesenski flagship Galaxy Note 10 bi trebao stići u dvije varijante. Jedan će navodno nositi oznaku Note 10, a manja verzija Note 10e. Drugi izvor pak tvrdi da bi i ovdje mogla biti primijenjena nomenklatura iz S serije, tako da možda upoznamo Note 10 i Note 10+.

Kako god Samsung nazvao svog jesenskog igrača, ove informacije sugeriraju da će biti dostupan u dvije veličine. Veći model bi svakako trebao donijeti 6,7-inčni zaslon, sličan onome na Galaxyju S10 5G, čija prodaja u Koreji starta ovog mjeseca, dok o manjem modelu za sada nema konkretnih brojki kad je dijagonala u pitanju.

Ono po čemu će se ova dva uređaja također razlikovati je i broj kamera. Manji model bi na poleđini trebao sadržavati tri, dakle kao aktualni S10+, dok bi veći trebao dobiti četvrtu, koja će zapravo biti ToF senzor. Pored glavne četiri, veći Note bi trebao donijeti i dvostruku prednju kameru, što znači da će ih ukupno imati šest.

Pitanje koje sada samo po sebi nameće je hoće li u Noteu 10 Samsung pokušati odgovoriti na Huaweijev izazov s 5x optičkim povećanjem na novim P30 Pro, a isto tako će biti zanimljivo vidjeti hoće li novi Note u startu podržavati 5G mreže, budući da bi krajem ljeta, kad po rasporedu stiže u prodaju, određeni broj komercijalnih 5G mreža već trebao biti u pogonu.

03/04/2019 08:52 AM