Samsung Galaxy Note 10 osvanuo na službenim renderima - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy Note 10 osvanuo na službenim renderima - Android

Nakon što je nedavno procurila fotografija Samsunga Galaxy Note 10+ uživo, mislili smo da je uzbuđenjima tu kraj. No, danas nas demantiraju prvi službeni renderi koji Note 10 prikazuju u svom punom sjaju. Ako je suditi po dosadašnjim slikama, pred nama je „obični“ Note 10, dakle 6,3-inčnni, dok će Plus verzija sadržavati 6,7-inčni zaslon. Na […]

Nakon što je nedavno procurila fotografija Samsunga Galaxy Note 10+ uživo, mislili smo da je uzbuđenjima tu kraj. No, danas nas demantiraju prvi službeni renderi koji Note 10 prikazuju u svom punom sjaju.

Ako je suditi po dosadašnjim slikama, pred nama je „obični“ Note 10, dakle 6,3-inčnni, dok će Plus verzija sadržavati 6,7-inčni zaslon. Na slici vidimo uređaj u bijelo-plavoj boji koja se prelijeva, a za dodatnu atrakciju očito je zadužen S-Pen u plavoj boji.

U kojim će još varijantama boja kućišta i S-Pena Note 10 i njegov veći brat Note 10+ doći, za sada ne znamo, ali sve će biti puno jasnije 7. kolovoza, kada će uređaj biti službeno predstavljen na tradicionalnom Unpacked eventu.

10/07/2019 03:44 PM