Samsung Galaxy Note 9 - nove slike i službeni render - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy Note 9 - nove slike i službeni render - Android

I dok odbrojavamo dane do službenog predstavljanja Samsunga Galaxy Note 9, polako stižu nove špijunske fotografije i renderi. Na najnovijoj slici koja je procurila iz Samsunga, vidimo kako će uređaj izgledati s obiju strana. Straga se vidi nova pozicija čitača otisaka prstiju, a sprijeda trenutak kad se uređaj pokreće. Na drugoj slici je jedan od […]

I dok odbrojavamo dane do službenog predstavljanja Samsunga Galaxy Note 9, polako stižu nove špijunske fotografije i renderi. Na najnovijoj slici koja je procurila iz Samsunga, vidimo kako će uređaj izgledati s obiju strana. Straga se vidi nova pozicija čitača otisaka prstiju, a sprijeda trenutak kad se uređaj pokreće.

Na drugoj slici je jedan od službenih rendera, kojeg donosi poznati cinker Evan Blass. Ovdje vidimo Note 9 u punom sjaju, i to plavu varijantu sa žutim S-Penom. Iako ne znamo koju kombinaciju boja kućišta i S Pen olovke donose druge varijante, moramo priznati da je ova prilično “pogođena”.

Ako je suditi po dosadašnjim glasinama, novi S Pen će podržavati bluetooth, što otvara mnoge nove mogućnosti, kao npr. korištenje istog kao daljinskog upravljača za glazbu ili video, a možda i lakše pronalaženje ako se zagubi.

Sve detalje ćemo doznati 9. kolovoza, za kada je u New Yorku zakazan Unpacked event.

17/07/2018 07:11 PM