Samsung Galaxy Note 9 - poznate boje kućišta - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy Note 9 - poznate boje kućišta - Android

Mic po mic, vrijeme predstavljanja Samsunga Galaxy Note 9 se približava. Prema trenutno dostupnim informacijama, Unpacked event bi se trebao održati u New Yorku, negdje početkom kolovoza.Do sada smo iz glasina saznali da će uređaj izgledati otprilike kao i Note 8, no imat će logičnije smješten čitač otisaka prstiju, dakle ispod dvostruke kamere na poleđini. […]

Mic po mic, vrijeme predstavljanja Samsunga Galaxy Note 9 se približava. Prema trenutno dostupnim informacijama, Unpacked event bi se trebao održati u New Yorku, negdje početkom kolovoza.Do sada smo iz glasina saznali da će uređaj izgledati otprilike kao i Note 8, no imat će logičnije smješten čitač otisaka prstiju, dakle ispod dvostruke kamere na poleđini. In-display čitač očito će biti ostavljen za Galaxy S10, o kojem se također na veliko špekulira.

Novost koja stiže danas je slika s bojama kućišta, kojih bi ukupno trebalo biti pet. Ako je vjerovati renderu koji se danas pojavio na bespućima interneta, u ponudi će biti (žarko) plava, smeđa, crna, svijetlo ljubičasta i tamno siva boja kućišta. Hoće li pored navedenih stići još koja, za sada nije poznato.

Od ostalih detalja ponovimo da će Note 9 biti pokretan istom pogonskom grupom kao Galaxy S9 i S9+, dakle Exynosom 9810, odnosno Snapdragonom 845 za američko tržište, a baterija bi mogla narasti na čak 4000 mAh. Zaslon bi trebao zadržati i ste dimenzije, dakle 6,4 inča.

13/06/2018 12:38 PM