Samsung Galaxy Note 9 - renderi i video na temelju poznatih informacija - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy Note 9 - renderi i video na temelju poznatih informacija - Android

Kako se bliži predstavljanje Samsunga Galaxy Note 9, vjerojatno početkom kolovoza, tako se bespućima interneta o njemu pojavljuje sve više glasina, a u zadnje vrijeme i CAD rendera izrađenih na temelju dostupnih informacija, odnosno poznatih detalja. Tako na ovim slikama i videu možemo vidjeti da se Note 9 fizički neće puno razlikovati od Notea 8, […]

Kako se bliži predstavljanje Samsunga Galaxy Note 9, vjerojatno početkom kolovoza, tako se bespućima interneta o njemu pojavljuje sve više glasina, a u zadnje vrijeme i CAD rendera izrađenih na temelju dostupnih informacija, odnosno poznatih detalja.

Tako na ovim slikama i videu možemo vidjeti da se Note 9 fizički neće puno razlikovati od Notea 8, osim što će čitač otisaka prstiju biti smješten ispod dvostruke kamere, a ne sa strane kao lani. Ovo, naravno, vrijedi u slučaju da je Samsung svoj novi ultrazvučni in-display čitač ostavio za premijeru u Galaxyju S10.

Ono što će mnoge veseliti je podatak da se Samsung uspio oduprijeti pomodnom trendu ugradnje zuba na vrh zaslona, no nekima od nas će zasmetati izostanak potpuno ravnog modela, dakle bez Edge zaslona.

Dimenzije uređaja bi trebale iznositi 161.9 x 76.3 x 8.8 milimetara, što otprilike odgovara Noteu 8. Postoje indicije da je Samsung u Note 9 uspio ugurati bateriju kapaciteta 3850 mAh, što bi bio osjetan napredak u odnosu na 3300 iz prethodnika.

07/06/2018 07:28 AM