Samsung Galaxy Note 9 osvanuo na novim renderima - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy Note 9 osvanuo na novim renderima - Android

O nadolazećem Noteu 9, koji će službeno biti predstavljen 9. kolovoza, znamo već prilično puno, a danas stiže nova serija rendera, temeljenih na trenutno dostupnim informacijama. Iako ne otkrivaju puno toga novog, zanimljivo je vidjeti cijelu paletu boja, kao i izgled uređaja u zaštitnoj maskici. Podsjetimo, Samsung Galaxy Note 9 se izgledom ne bi trebao […]

O nadolazećem Noteu 9, koji će službeno biti predstavljen 9. kolovoza, znamo već prilično puno, a danas stiže nova serija rendera, temeljenih na trenutno dostupnim informacijama. Iako ne otkrivaju puno toga novog, zanimljivo je vidjeti cijelu paletu boja, kao i izgled uređaja u zaštitnoj maskici.

Podsjetimo, Samsung Galaxy Note 9 se izgledom ne bi trebao puno razlikovati od osmice, osim po smještaju čitača otisaka prstiju, koji će se sada naći ispod dvostruke kamere. Da nemate stari Note 8, nego Note 9, bit će vidljivo i po novoj paleti boja, ali možda i po novom S Penu, koji bi vam mogao poslužiti kao daljinski upravljač.

Od ostalih detalja ponovimo da će uređaj biti pokretan Exynosom 9810 (Snapdragonom u američkoj verziji) u kombinaciji sa 6 i 8 GB RAM-a, a trebao bi doći da 64, 128 ili 256 GB interne memorije, no neke špekulacije idu toliko da daleko da predviđaju i 256 GB model.

Kamera ovog uređaja je još uvijek nepoznanica, no možemo pretpostaviti da će Samsung na tom polju donijeti hardverska i softverska rješenja viđena na Galaxy S9/S9+ dvojcu.

03/07/2018 03:20 PM