Samsung Galaxy Note 9 premijerno predstavljen u Zagrebu - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy Note 9 premijerno predstavljen u Zagrebu - Android

Nakon svjetske premijere 9. kolovoza u New Yorku, Samsung Galaxy Note 9 danas je službeno predstavlljen i hrvatskim medijima u Zagrebu. Na hrvatskom tržištu Galaxy Note 9 bit će dostupan od 24. kolovoza 2018. u tri boje – ponoćno crnoj, ljubičastoj i novoj oceansko plavoj boji uz koji dolazi i jedinstvena žuta S Pen olovka. Galaxy […]

Nakon svjetske premijere 9. kolovoza u New Yorku, Samsung Galaxy Note 9 danas je službeno predstavlljen i hrvatskim medijima u Zagrebu. Na hrvatskom tržištu Galaxy Note 9 bit će dostupan od 24. kolovoza 2018. u tri boje – ponoćno crnoj, ljubičastoj i novoj oceansko plavoj boji uz koji dolazi i jedinstvena žuta S Pen olovka.

Galaxy Note9 bit će moguće kupiti kod Samsungovih operatora i partnera – Hrvatskog Telekoma, Vipneta, Tele2, Sancta Domenica, Elipso, eKupi i Smartson, dok svi oni koji prednaruče svoj Note9 ostvaruju dodatnu uštedu prilikom zamjene starog telefona za novi Galaxy Note9.

„Galaxy Note9 novi je član naše serije koja iz godine u godinu podiže ljestvicu kada je riječ o performansama i inovativnim tehnologijama kod pametnih telefona. Upravo ovaj uređaj posjeduje niz impresivnih funkcija koje korisnicima pomažu da izvuku najviše iz svega što rade”, rekao je Hojun Hwang, predsjednik Uprave regionalnog predstavništva tvrtke Samsung.

Galaxy Note9 dostupan je u dvije inačice, s kapacitetom interne memorije od 128 i 512 GB pa tako korisnici svoje najdraže fotografije i video zapise mogu imati nadohvat ruke u svakom trenutku. Uz mogućnost ubacivanja i microSD kartice, memorijski prostor se kod 512GB inačice može popeti do 1TB što je dovoljno mjesta za sve omiljene fotografije, video snimke i aplikacije, čak i najaktivnijih korisnika.

„Novi Galaxy Note9 napravljen je u skladu sa željama i potrebama korisnika Note serije. Njime se nastojalo maksimalno iskoristiti sve prednosti i inovacije koje sa sobom nose pametni telefoni Note serije. Uz novu, unaprijeđenu S Pen olovku moguće je snimiti selfie, grupirati fotografije, održavati prezentacije, pauzirati i ponovno puštati video zapise te po prvi puta povezati svoj pametni telefon s ostalim uređajima u kućanstvu“ – rekao je na zagrebačkom predstavljanju Note9 Pavle Zobundžija, direktor odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu Samsung Electronicsa.

Ukoliko još nist, pročitajte našu opširnu recenziju Samsunga Galaxy Note 9.

21/08/2018 02:20 PM