Samsung Galaxy Note 9 u bijeloj boji – službeno - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy Note 9 u bijeloj boji – službeno - Android

Glasine su se još jednom pokazale točnima. Nakon crne, plave, ljubičaste i smeđe, Samsung Galaxy Note 9 službeno je predstavljen i u bijeloj boji kućišta, koja nosi službeni naziv “first snow white”. Bijela boja je jedno vrijeme bila izuzetno popularna, no vremenom se broj uređaja koji dolaze u bijeloj varijanti smanjivao. Samsung ovim očito želi […]

Glasine su se još jednom pokazale točnima. Nakon crne, plave, ljubičaste i smeđe, Samsung Galaxy Note 9 službeno je predstavljen i u bijeloj boji kućišta, koja nosi službeni naziv “first snow white”.

Bijela boja je jedno vrijeme bila izuzetno popularna, no vremenom se broj uređaja koji dolaze u bijeloj varijanti smanjivao. Samsung ovim očito želi pridobiti nostalgični dio kupaca, no za sada ne znamo na kojim će sve tržištima Note 9 u bijeloj boji kućišta biti dostupan, jer se u ovom trenutku, može kupiti samo na Tajvanu.

Ukoliko još niste, pročitajte i pogledajte našu recenziju Samsunga Galaxy Note 9 (u plavoj boji), izravnu usporedbu s iPhoneom X, iPhoneom XS Max i Huaweijem Mate 20 Pro.

24/11/2018 04:57 AM