Samsung Galaxy Note 9 uskoro i u bijeloj boji kućišta - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy Note 9 uskoro i u bijeloj boji kućišta - Android

Već je skoro tri mjeseca prošlo otkako je Samsung lansirao Galaxy Note 9, no čini se da još uvijek nije ponudio kompletnu paletu boja. Ako je suditi po najnovijim glasinama koje su se upravo pojavile po bespućima interneta, u pripremi je i Note 9 u bijeloj boji kućišta, koju već neko vrijeme nismo vidjeli kad […]

Već je skoro tri mjeseca prošlo otkako je Samsung lansirao Galaxy Note 9, no čini se da još uvijek nije ponudio kompletnu paletu boja. Ako je suditi po najnovijim glasinama koje su se upravo pojavile po bespućima interneta, u pripremi je i Note 9 u bijeloj boji kućišta, koju već neko vrijeme nismo vidjeli kad su Samsungovi top modeli u pitanju.

Ako je vjerovati ovom neimenovanom izvoru, bijeli Note 9 bi se u prodaji trebao pojaviti pred božićne blagdane, što je, ukoliko su glasine istinite, prilično mudra marketinška odluka.

Ukoliko još niste, pročitajte i pogledajte našu recenziju Samsunga Galaxy Note 9, njegovu usporedbu s iPhoneom XS Max, a uskoro i s najnovijim Huaweijem Mate 20 Pro.

05/11/2018 09:19 AM