Samsung Galaxy S10 će biti značajno redizajniran; potvrdilo vodstvo kompanije - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy S10 će biti značajno redizajniran; potvrdilo vodstvo kompanije - Android

O Samsungu Galaxy S10 svakako je prerano razmišljati u smislu kupnje, jer još niti blizu ne znamo kako će izgledati, ni koje će sve promjene u odnosu na prethodnika donijeti. No, s obzirom da se radi o jubilarnom, desetom Galaxyju S, sasvim opravdano je očekivati nešto novo i posebno. Do sada se moglo čuti više […]

O Samsungu Galaxy S10 svakako je prerano razmišljati u smislu kupnje, jer još niti blizu ne znamo kako će izgledati, ni koje će sve promjene u odnosu na prethodnika donijeti. No, s obzirom da se radi o jubilarnom, desetom Galaxyju S, sasvim opravdano je očekivati nešto novo i posebno.

Do sada se moglo čuti više glasina o ovom uređaju, a nedavne su počele sa sugestijama da će uređaj doći s ukupno pet kamera, tri straga i dvije sprijeda.

Najnovije informacije stižu iz samog vodstva kompanije, dakle nisu glasine. Naime, izvršni direktor Samsungove mobilne divizije u intervjuu kineskim medijima je dao do znanja da će S10 svakako doživjeti značajnu promjenu u dizajnu. Što je pod ovim mislio, teško je reći, ali je sada prilično izvjesno da će S10 i po pitanju dizajna biti još zanimljiviji od prethodnika.

Isto tako treba reći da će S10 najvjerojatnije stići u tri verzije, s različitim dijagonalama zaslona, koji će se međusobno možda razlikovati u još nekim detaljima.

Galaxy S10 će po svoj prilici svjetlo dana ugledati tek na MWC-u u Barceloni, dakle u veljači sljedeće godine, ili na nekom posebnom eventu par tjedana kasnije, tako da u prodaju stigne na proljeće.

Ono što je također sigurno su novi procesori. Naime, nakon što je Huawei krajem kolovoza predstavio prvi 7nm čip, – Kirin 980, nakon čega je isto učinio Apple prilikom predstavljanja novih iPhonea, za očekivati je da će i Samsung odgovoriti sa 7nm Exynosom, odnosno novom generacijom Qualcommovog Snapdragona u modelima za američko tržište.

Napomena: gornja slika je samo ilustracija i ne predstavlja stvarne proizvode

Izvor

15/09/2018 02:56 PM