Samsung Galaxy S10 – novi renderi na temelju dostupnih informacija; uređaj sada izgleda puno bolje - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy S10 – novi renderi na temelju dostupnih informacija; uređaj sada izgleda puno bolje - Android

Ako ste se prije par dana ljutili na 91mobiles jer je napravio ružne rendere Samsunga Galaxy S10, i na nas jer smo ih prenijeli i tako vam uzrokovali noćne more, spomenuti ih je kreator, nakon što su na površinu isplivale zaštite za zaslon, popravio, i naš S10 sad izgleda puno bolje. Podsjetimo, radi se o […]

Ako ste se prije par dana ljutili na 91mobiles jer je napravio ružne rendere Samsunga Galaxy S10, i na nas jer smo ih prenijeli i tako vam uzrokovali noćne more, spomenuti ih je kreator, nakon što su na površinu isplivale zaštite za zaslon, popravio, i naš S10 sad izgleda puno bolje.

Podsjetimo, radi se o renderima, odnosno ilustracijama računalno generiranim na temelju poznatih i dostupnih informacija iz kuloara, glasina i podzemlja, a s obzirom da su u međuvremenu stigli novi detalji, ove skice se sada razlikuju od prethodnih.

Naravno, nije ni ovo sveto pismo, dakle ne znači da će S10 (Plus) na kraju zaista izgledati ovako, ali je najbliže onome što trenutno o njemu znamo. Pogledajte slike i video koji slijede u nastavku:

Izvor

05/12/2018 01:50 PM