Samsung Galaxy S10 - navodna zaštita za zaslon potvrđuje dvostruku rupicu za prednju kameru - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy S10 - navodna zaštita za zaslon potvrđuje dvostruku rupicu za prednju kameru - Android

Da onaj render Samsunga Galaxy S10 nije šala, sugeriraju i navodne fotografije zaštita za zaslon, koje sadrže upravo dvije rupice, odnosno otvora za dvostruku selfie kameru. Prema onome što ovdje možemo vidjeti, čini se da je omjer rupica i ukupne površine zaslona ipak nešto povoljniji nego na renderima, tako da će uređaj vjerojatno izgledati vidno […]

Da onaj render Samsunga Galaxy S10 nije šala, sugeriraju i navodne fotografije zaštita za zaslon, koje sadrže upravo dvije rupice, odnosno otvora za dvostruku selfie kameru. Prema onome što ovdje možemo vidjeti, čini se da je omjer rupica i ukupne površine zaslona ipak nešto povoljniji nego na renderima, tako da će uređaj vjerojatno izgledati vidno bolje njego na njima.

Fotografiju donosi inače pouzdani i provjereni cinker @IceUniverse, tako da je vjerojatnost da će Galaxy S10 izgledati upravo ovako, zapravo prilično velika. Treba reći da se vjerojatno radi o modelu Galaxy S10 Plus, jer bi manji model trebao imati samo jednu selfie kameru.

No bez obzira na pouzdanost izvora i sve više detalja koji potvrđuju novi izgled jubilarnog Samsungovog flagshipa, i ovu vijest treba uzeti s dozom rezerve.

04/12/2018 05:50 PM