Samsung Galaxy S10 - procurili novi detalji kamere - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy S10 - procurili novi detalji kamere - Android

Samsung Galaxy S10 će po svoj prilici biti službeno predstavljen krajem veljače na MWC-u u Barceloni ili nedugo zatim na nekom posebnom eventu, a glasine koje smo do sada popratili, sugeriraju da će izađi u najmanje tri varijante. Naime, u planu je navodno i četvrta varijanta s 5G modemom, koja će biti dostupna samo na […]

Samsung Galaxy S10 će po svoj prilici biti službeno predstavljen krajem veljače na MWC-u u Barceloni ili nedugo zatim na nekom posebnom eventu, a glasine koje smo do sada popratili, sugeriraju da će izađi u najmanje tri varijante.

Naime, u planu je navodno i četvrta varijanta s 5G modemom, koja će biti dostupna samo na domaćem terenu, tj. u Južnoj Koreji, jer će upravo tamo na ljeto biti spremna prva komercijalna 5G mreža.

Tako bi prvi model trebao biti Samsung Galaxy S10 Lite, s dvostrukom primarnom i običnom selfie kamerom. Drugi model, Galaxy S10 bi trebao imati dvije kamere sprijeda i dvije straga, koje bi mu trebale omogućiti optičko povećanje do 3x. Treći model, Galaxy S10+ navodno bi straga trebao donijeti trostruku kameru, među kojima bi se trebala naći i jedna ultra-širokokutna, dok bi se sprijeda zadrža dvije selfie kamere.

Koji senzori će biti ugrađeni u ove kamere, za sada nije poznato, iako se šuška o 12, 13 i 16 MP varijantama. Ono što još ne znamo je fizička veličina senzora, koja je važnija od pukog broja megapiksela i vrijednosti otvora blende, zbog čega za bilo kakav sud treba pričekati službeno predstavljanje.

26/11/2018 03:17 PM