Samsung Galaxy S10 - renderi izrađeni na temelju dostupnih informacija - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy S10 - renderi izrađeni na temelju dostupnih informacija - Android

Bilo je samo pitanje vremena kad će se pojaviti prvi renderi Samsunga Galaxy S10 izrađeni na temelju trenutno dostupnih informacija. Inače pouzdani cinker OnLeaks, u suradnji s 91mobiles izradio je ove rendere i odgovarajući video, pa ako je vjerovati njihovim saznanjima, jubilarni Samsungov top model bi mogao izgledati otprilike ovako. Znam, i nama ove slike […]

Bilo je samo pitanje vremena kad će se pojaviti prvi renderi Samsunga Galaxy S10 izrađeni na temelju trenutno dostupnih informacija. Inače pouzdani cinker OnLeaks, u suradnji s 91mobiles izradio je ove rendere i odgovarajući video, pa ako je vjerovati njihovim saznanjima, jubilarni Samsungov top model bi mogao izgledati otprilike ovako.

Znam, i nama ove slike djeluju nezgrapno, asimetrično i na kraju krajeva smiješno, i zato se toplo nadam da ovo zapravo nije Galaxy S10 kojeg svi toliko očekujemo. Moguće je da neki detalji odgovaraju istini, kao što su npr. dodatno smanjeni rubovi kućišta na vrhu i dnu, no rupa za dvostruku kameru, barem na ovim renderima je za prijeki sud. Možda će to Samsung na kraju bolje izvesti, tj. da će ipak biti manjih dimenzija. Nešto bolje izgleda poleđina s trostrukom kamerom, koja više nema čitač otisaka prstiju, jer će on sada biti ugrađen u zaslon.

Kako će Samsung Galaxy S10 na kraju izgledati, ostaje za vidjeti. Možda na MWC-u u veljači, možda nešto kasnije, a do tada bi trebao procuriti još koji detalj. Za sada je poznato da će pogonski stroj za naše tržište biti procesor nove generacije, Exynos 9820, izrađen u 8 nm tehnologiji.

Zaslon bi trebao imati dijagonalu od 6,4 inča (Plus model), dok bi njegova baterija trebala imati kapacitet ili 3700 ili 4000 mAh. Također, ako se ova nagaanja pokažu točnima, S10 bi trebao zadržati 3,5 mm audio utor.

OnLeaks

91Mobiles

 

03/12/2018 01:52 PM