Samsung Galaxy S10 bi mogao stići u tri varijante, a najskuplji od njih s trostrukom kamerom - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy S10 bi mogao stići u tri varijante, a najskuplji od njih s trostrukom kamerom - Android

Prema podacima kojima raspolaže korejski ET News, Samsung Galaxy S10 bi mogao doći u čak tri varijante, a ne dvije kako se isprva mislilo. Jubilarni Galaxy S bi, prema dosadašnjim glasinama, trebao donijeti izmijenjeni, da ne kažem revolucionarni dizajn, sa zaslonom koji bi mogao pokrivati doslovno cijelu prednju površinu. Kodni nazivi koji se sada pojavljuju […]

Prema podacima kojima raspolaže korejski ET News, Samsung Galaxy S10 bi mogao doći u čak tri varijante, a ne dvije kako se isprva mislilo. Jubilarni Galaxy S bi, prema dosadašnjim glasinama, trebao donijeti izmijenjeni, da ne kažem revolucionarni dizajn, sa zaslonom koji bi mogao pokrivati doslovno cijelu prednju površinu.

Kodni nazivi koji se sada pojavljuju su: Beyond 0, Beyond 1 i Beyond 2. Prvi bi trebao donijeti 5,8-inčni ravni zaslon, dakle bez Edge zakrivljenija, a kao i jednostruku kameru na poleđini. Drugi bi trebao također sadržavati 5,8-inčni zaslon, ali u Edge varijanti i s dvostrukom kamerom, koja bi prema ovom izvoru svakako trebala biti naprednija od one na Galaxyju S9+.

Treći, i najskuplji model, trebao bi sadržavati 6,2-inčni Edge zaslon s trostrukom kamerom na poleđini, sličnom onoj na Huaweiju P20 Pro. Koje će točno specifikacije donijeti, teško je reći, isto kao i potvrditi sve ove navode, jer prvo moramo vidjeti što donosi Note 9, koji će biti predstavljen u kolovozu. Upravo zbog toga, sve ove infomracije treba uzeti s rezervom.

ET news

25/06/2018 12:27 PM