Samsung Galaxy S10 ipak stiže u veljači, a savitljivi mobitel u siječnju - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy S10 ipak stiže u veljači, a savitljivi mobitel u siječnju - Android

Proteklih par mjeseci često su se pojavljivale glasine da će Samsung Galaxy S10 biti predstavljen u siječnju na CES-u u Las Vegasu, da bi svjetla arene na MWC-u u Barceloni bila uprta na novi model sa savitljivim zaslonom, o kojem se špekulira zadnjih nekoliko godina. Ipak, najnovije informacije koje prenosi inače pouzdani izvor Ice Universe, […]

Proteklih par mjeseci često su se pojavljivale glasine da će Samsung Galaxy S10 biti predstavljen u siječnju na CES-u u Las Vegasu, da bi svjetla arene na MWC-u u Barceloni bila uprta na novi model sa savitljivim zaslonom, o kojem se špekulira zadnjih nekoliko godina.

Ipak, najnovije informacije koje prenosi inače pouzdani izvor Ice Universe, govore da će se dogoditi upravo suprotno. Savitljivi mobitel bi premijeru trebao doživjeti na CES-u, a Galaxy S10 krajem veljače u Barceloni, dakle točno godinu dana nakon S9 dvojca.

Isti izvor navodi da će savitljivi mobitel biti proizveden u nekih 300.000 do 500.000 primjeraka, što znači da Samsung od njega ne očekuje previše, već želi vidjeti reakciju tržišta, kao i prihvaćenost tog novog koncepta od strane kupaca.

05/07/2018 07:01 AM