Samsung Galaxy S10 navodno donosi tri kamere, ultrazvučni čitač otisaka prstiju i rupicu u zaslonu - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy S10 navodno donosi tri kamere, ultrazvučni čitač otisaka prstiju i rupicu u zaslonu - Android

Poznati i prilično pouzdani cinker Evan Blass danas je na svom Twitter profilu objavio nove informacije o sljedećem Samsungovom top modelu. Prema njegovim saznanjima, jubilarni Galaxy S10 problem prednje kamere neće riješiti zubom ni kliznim mehanizmom, već – rupicom, što je već dala naslutiti nedavna Samsungova prezentacija. Naime, Samsung je svoje nove koncepcije zaslona nazvao […]

Poznati i prilično pouzdani cinker Evan Blass danas je na svom Twitter profilu objavio nove informacije o sljedećem Samsungovom top modelu. Prema njegovim saznanjima, jubilarni Galaxy S10 problem prednje kamere neće riješiti zubom ni kliznim mehanizmom, već – rupicom, što je već dala naslutiti nedavna Samsungova prezentacija.

Naime, Samsung je svoje nove koncepcije zaslona nazvao Infinity U, Infinity V i Infinity O, gdje svako slovo predstavlja fizički usjek u zaslonu. U slučaju Samsunga Galaxy S10 navodno će biti primijenjen Infinity O koncept, što može značiti da će ovaj model doći s rupicom, koju neki već iz šale nazivaju piercing.

Drugi detalj kojeg iznosi Blass odnosi se na čitač otisaka prstiju. On će sada sasvim sigurno biti ugrađen u sam zaslon, no za razliku od aktualnih optičkih čitača, trebao bi koristiti ultrazvučnu tehnologiju koja je preciznija.

Najzanimljiviji detalj svakako su tri kamere na poleđini, od kojih će jedna biti standardna, druga širokokutna, a treća telefoto. Sad se će se ekipi u Huaweiju vjerojatno štucati.

Zadnji detalj kojeg Blass navodi je već najavljeni One UI, kojeg bi početkom godine zajedno s Androidom 9.0 Pie trebali dobiti Galaxy S9 i Galaxy S9+ Galaxy i Note 9.