Samsung Galaxy S10 navodno donosi trostruku kameru sa širokokutnom i telefoto lećom - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy S10 navodno donosi trostruku kameru sa širokokutnom i telefoto lećom - Android

Iako su prvi izvještaji o Samsunga Galaxy S10 najavljivali da će trostruku kameru dobiti samo najveći, odnosno Pro model, najnoviji kaže da su planovi promijenjeni. Tako bi i obični i Pro model na proljeće mogli dobiti kameru s tri senzora, među kojima bi se trebala naći i širokokutna i telefoto leća. Prema informacijama koje danas […]

Iako su prvi izvještaji o Samsunga Galaxy S10 najavljivali da će trostruku kameru dobiti samo najveći, odnosno Pro model, najnoviji kaže da su planovi promijenjeni. Tako bi i obični i Pro model na proljeće mogli dobiti kameru s tri senzora, među kojima bi se trebala naći i širokokutna i telefoto leća.

Prema informacijama koje danas prenose korejski mediji, glavna kamera će imati senzor od 32, druga 8, a treća 5 megapiksela, no nema podataka o tome koji će od nabrojanih imati širokokutnu, a koji telefoto leću.

Samsung novom trostrukom kamerom očito želi postići više kad je fotografija u pitanju, što se na primjeru Huaweija P20 Pro pokazalo kao pun pogodak. Ukoliko se ove glasine pokažu točnima, za očekivati je da će i drugi proizvođači krenuti istim stopama, a ne treba zaboraviti da postoji vjerojatnost da slična koncepcija možda zaživi i u sljedećoj generaciji Appleovog iPhonea.

13/08/2018 05:32 PM