Samsung Galaxy S10 osvanuo na videu - čitač otisaka prstiju neće raditi kroz zaštitnu foliju - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy S10 osvanuo na videu - čitač otisaka prstiju neće raditi kroz zaštitnu foliju - Android

Nakon svih mogućih specifikacija, rendera i fotografija, bilo je samo pitanje vremena kad će Samsung Galaxy S10 procuriti i na videu. Tako zahvaljujući špijunima i insajderima sada imamo prilike vidjeti kratki hands-on, koji zapravo sugerira da jučer spomenuti ultrazvučni čitač otisaka prstiju ipak neće biti savršen. Naime, na mjestu gdje se čitač nalazi, ostavljena je […]

Nakon svih mogućih specifikacija, rendera i fotografija, bilo je samo pitanje vremena kad će Samsung Galaxy S10 procuriti i na videu. Tako zahvaljujući špijunima i insajderima sada imamo prilike vidjeti kratki hands-on, koji zapravo sugerira da jučer spomenuti ultrazvučni čitač otisaka prstiju ipak neće biti savršen.

Naime, na mjestu gdje se čitač nalazi, ostavljena je rupa u zaštitnoj foliji, a to znači da čitač preko nje neće raditi. Isto vrijedi i za kameru ugrađenu u zaslon, jer je vidljivo da i na mjestu „pilule“ nedostaje komad folije.

Ovo nikako ne bi trebao biti funkcionalni problem, ali definitivno hoće estetski, naravno, ukoliko koristite zaštitne folije.

Koliko je u ovom istine i jesu li ove rupe u foliji tu samo da nas trolaju, doznat će se uskoro.

14/02/2019 07:37 AM