Samsung Poruke navodno imaju bug koji bez vašeg znanja šalje slike iz galerije osobama u imeniku - Android

Get it on Google Play

Samsung Poruke navodno imaju bug koji bez vašeg znanja šalje slike iz galerije osobama u imeniku - Android

Ako imate Samsung smartfon i koristite “Poruke”, odnosno Samsung Messages aplikaciju, pripazite. Sudeći prema dojavama korisnika s raznih krajeva, ova aplikacija nakon zadnje nadogradnje ima bug, koji navodno sve vaše fotografije iz galerije šalje pojedinim osobama iz imenika. Dodatni problem je taj što na vašoj strani neće ostaviti nikakvog traga da su slike poslane, već […]

Ako imate Samsung smartfon i koristite “Poruke”, odnosno Samsung Messages aplikaciju, pripazite. Sudeći prema dojavama korisnika s raznih krajeva, ova aplikacija nakon zadnje nadogradnje ima bug, koji navodno sve vaše fotografije iz galerije šalje pojedinim osobama iz imenika.

Dodatni problem je taj što na vašoj strani neće ostaviti nikakvog traga da su slike poslane, već ćete to saznati jedino od osobe koja ih je primila.

Oni koji aplikaciju nisu nadogradili na zadnju verziju, ne bi trebali imati problema, a oni koji jesu, jedini način da ovo spriječe je akcija je odlazak u postavke i onemogućavanje aplikaciji dozvole pristupu sadržaju, barem dok ne stigne službena potvrda ili nijekanje od strane Samsunga i eventualna nadogradnja.

GSMarena, Reddit, Androidpolice

28/06/2018 10:43 AM