Samsung bi sljedeće godine mogao promijeniti nomenklaturu - Android

Get it on Google Play

Samsung bi sljedeće godine mogao promijeniti nomenklaturu - Android

Najnoviji dokument koji je procurio iz Samsunga sugerira kako će ova kompanija uskoro promijeniti nomenklaturu svojih proizvoda. Tako bi Galaxy A serija uskoro trebala dobiti dvoznamenkaste oznake. Tako bi najjeftiniji model iz A serije sljedeće mogao nositi oznaku A10, a najskuplji među njima neku veću, recimo A90. Prema trenutno dostupnim informacijama, Samsung tijekom 2019. godine […]

Najnoviji dokument koji je procurio iz Samsunga sugerira kako će ova kompanija uskoro promijeniti nomenklaturu svojih proizvoda. Tako bi Galaxy A serija uskoro trebala dobiti dvoznamenkaste oznake. Tako bi najjeftiniji model iz A serije sljedeće mogao nositi oznaku A10, a najskuplji među njima neku veću, recimo A90. Prema trenutno dostupnim informacijama, Samsung tijekom 2019. godine namjerava lansirati pet modela iz ove serije.

S druge strane, još uvijek nema informacija kako će izgledati imenovanje top modela, koje je do sada predstavljala Galaxy S serija. Ukoliko sljedeći zaista bude nosi oznaku S10, kao što se sada vjeruje, postoji vjerojatnost da njegov nasljednik neće nositi oznaku S11, već S20, a njegov S30, S40 itd.

21/07/2018 01:11 PM