Samsung ima u planu još dva savitljiva smartfona - Android

Get it on Google Play

Samsung ima u planu još dva savitljiva smartfona - Android

Nakon što je Samsung 20. veljače predstavio Galaxy Fold, počele su kružiti glasine o još dva slična modela koja bi u narednom razdoblju mogla ugledati svjetlo dana. Budući da se spomenuti Galaxy Fold sklapa prema unutra, drugi model bi to trebao činiti obrnuto, dakle prema van, slično kao Huawei Mate X. Treća varijanta Samsungovog fleksibilca […]

Nakon što je Samsung 20. veljače predstavio Galaxy Fold, počele su kružiti glasine o još dva slična modela koja bi u narednom razdoblju mogla ugledati svjetlo dana. Budući da se spomenuti Galaxy Fold sklapa prema unutra, drugi model bi to trebao činiti obrnuto, dakle prema van, slično kao Huawei Mate X.

Treća varijanta Samsungovog fleksibilca trebala bi se savijati prema unutra, ali bi uređaj trebao biti vertikalne orijentacije, tj. kao stariji preklopni mobiteli. Navodno se radi o konceptu sličnom budućoj Motoroli Razr (na slici ispod).

Ovaj uređaj bi mogao dobiti i manji vanjski zaslon, no u Samsungu će vjerojatno pričekati reakciju kupaca na Galaxy Folda, te nakon toga odlučiti o konačnom rješenju. Ako sve bude teklo po planu, Samsung bi dva nova savitljiva modela trebao predstaviti krajem ove ili početkom iduće godine.

06/03/2019 08:45 AM