Samsung potvrdio - Note 9 će biti predstavljen 9. kolovoza - Android

Get it on Google Play

Samsung potvrdio - Note 9 će biti predstavljen 9. kolovoza - Android

Nakon višetjednih nagađanja i špekulacija, danas je stiže i službena informacija. Samsung je objavio da će se tradicionalni Unpacked event održati 9. kolovoza, dakle kako se i nagađalo. To je otprilike dva tjedna ranije nego što je lani bio najavljen Note 8. Za sada nije poznato gdje će sam event biti održan, no u kuloarima […]

Nakon višetjednih nagađanja i špekulacija, danas je stiže i službena informacija. Samsung je objavio da će se tradicionalni Unpacked event održati 9. kolovoza, dakle kako se i nagađalo. To je otprilike dva tjedna ranije nego što je lani bio najavljen Note 8.

Za sada nije poznato gdje će sam event biti održan, no u kuloarima se moglo čuti da se radi o New Yorku, a istovremeno bi se mogao održati i paralelni event u Londonu.

Podsjetimo, prema trenutno dostupnim informacijama, Note 9 se fizički ne bi trebao puno razlikovati od osmice, osim na stražnjem dijelu, gdje bi čitač otisaka prstiju trebao biti smješten ispod kamere. Spominje se 6,3-inčni zaslon, no najnovije glasine sugeriraju i mogućnost da on naraste i na 6,44 inča, bez vidljivog povećanja gabarita kućišta.

Pogonska grupa bi trebala biti prenesena iz Galaxy S9 dvojca, dakle Exynos 9810, odnosno Snapdragon 845 za američko tržište, u kombinaciji sa 6 GB RAM-a. Novost je što bi obvaj model mogao stići u verzijama sa 128, 256 pa čak i 512 GB interne memorije.

27/06/2018 05:22 PM