Samsung predstavio Galaxy J6+ i J4+ - Android

Get it on Google Play

Samsung predstavio Galaxy J6+ i J4+ - Android

Samsung je danas predstavila nove članove J serije pametnih telefona – Samsung Galaxy J6+ i J4+. Oba uteđaja imaju stražnji pokrov nalik staklu, koji daje novu dimenziju Galaxy J seriji. Dolaze sa 6-inčnim HD+ “Infinity” zaslonom, a nude i mogućnost  prepoznavanja lica za jednostavno otključavanje, ali samo Galaxy J6+ ima i senzor za očitavanje otiska […]

Samsung je danas predstavila nove članove J serije pametnih telefona – Samsung Galaxy J6+ i J4+. Oba uteđaja imaju stražnji pokrov nalik staklu, koji daje novu dimenziju Galaxy J seriji.

Dolaze sa 6-inčnim HD+ “Infinity” zaslonom, a nude i mogućnost  prepoznavanja lica za jednostavno otključavanje, ali samo Galaxy J6+ ima i senzor za očitavanje otiska prsta na boku.

Galaxy J6+ ima 13MP i 5MP dvostruku kameru, omogućujući korisnicima da uhvate efekt zamućenja (bokeh) na svoji fotografijama. Tu je i Live Focus funkcija pomoću koje možete sami upravljati dubinom polja, prije ili poslije fotografiranja.

Oba pametna telefona imaju otvor blende F/1.9 (13 MP) koja propušta više svjetla za jasnije i svjetlije fotografije u uvjetima lošeg osvjetljenja. Osim toga, plutajući gumb okidača omogućava korisnicima jednostavno fotografiranje ili snimanje samo jednom rukom.

Galaxy J6+ i J4+ nude dobre performanse zvuka, trajanja baterije i memorije. Oba uređaja telefona imaju Dolby Atmos tehnologiju zvuka koja pruža poboljšano iskustvo, bilo kod gledanja filma ili slušanja glazbe.

Ovi pametni telefoni sadrže i 3300 mAh bateriju, što je povećanje od 10% u usporedbi s prijašnjim modelima iz Galaxy J serije. Galaxy J6+ i J4+ također imaju i Power Saving opciju koja pojednostavljuje početni ekran i zatvara sve neaktivne aplikacije kako bi produžila rad baterije kada ju korisnici najviše trebaju. Za pogon oba modela koriste četverojezgreni 1,4GHz procesor, a nude 3GB RAM-a i 32GB interne memorije. Oba uređaja imaju i mogućnost proširenja memorije do 512GB microSD karticama,

Novi Galaxy J6+ bit će raspoloživ u tri boje – crnoj, sivoj i crvenoj, a Galaxy J4 + u crnoj, zlatnoj i ružičastoj. Samsung Galaxy J6+ i J4+ bit će dostupni u Hrvatskoj početkom listopada ove godine.

24/09/2018 08:37 AM