Samsung s preklopivim zaslonom navodno stiže u ožujku po cijeni od čak 1770 dolara - Android

Get it on Google Play

Samsung s preklopivim zaslonom navodno stiže u ožujku po cijeni od čak 1770 dolara - Android

Samsung Galaxy F, tj. uređaj s preklopnim, odnosno savitljivim zaslonom, o kojem se u zadnje vrijeme na veliko govori, u najnovijoj seriji glasina dobio je okvirni datum izlaska na tržište, i što je najzanimljivije – cijenu. Vidjeli smo da je Samsung prije nekoliko dana demonstrirao tehnologiju preklopivog zaslona, ali na uređaju smještenom u, najblaže rečeno, […]

Samsung Galaxy F, tj. uređaj s preklopnim, odnosno savitljivim zaslonom, o kojem se u zadnje vrijeme na veliko govori, u najnovijoj seriji glasina dobio je okvirni datum izlaska na tržište, i što je najzanimljivije – cijenu.

Vidjeli smo da je Samsung prije nekoliko dana demonstrirao tehnologiju preklopivog zaslona, ali na uređaju smještenom u, najblaže rečeno, čudno kućište, za koje vjerujemo da je namjerno spartanski izrađeno kako bi se prikrio dizajn, a ne zbog toga jer se nalazi u nekakvom ranom stadiju razvoja.

Prema najnovijim informacijama kojima raspolaže Yonhap novinska agencija, Galaxy F bi službeno trebao biti predstavljen u ožujku, do kada bi Samsung u suradnji s developerima trebao naći zajednički jezik i razviti upotrebljive aplikacije za ovu potpuno novu koncepciju uređaja. Isto tako smo vidjeli da cijeli kotač polako pokreće i Google, koji je za njih pripremio softverski temelj.

Yonhap navodno raspolaže i cijenom, koja bi trebala iznositi visokih 1770 dolara. Koliko će kupaca biti zainteresirano za uređaj ovako visoke cijene, teško je reći, a istini za volju, to će ovisiti i o konačnom izgledu, specifikacijama kad bude službeno predstavljen.

Bilo kako bilo, Samsungov izvršni direktor već je najavio da će tijekom 2019. godine kompanija proizvesti oko milijun uređaja s preklopivim zaslonima.

TheVerge

12/11/2018 10:41 AM