Samsung u splitskom City Centru One otvorio drugi Experience Store u Hrvatskoj - Android

Get it on Google Play

Samsung u splitskom City Centru One otvorio drugi Experience Store u Hrvatskoj - Android

Samsung je u City Centru One u Splitu danas otvorio novi Experience Store, drugi takav u Hrvatskoj, u kojem budući kupci, ali i svi ostali već danas mogu pogledati i isprobati nove Samsung Galaxy S10 uređaje. Pored najnovijih i onih malo manje novih smartfona, novi Samsung Experience store nudi i stručno podršku, kao i prodaju […]

Samsung je u City Centru One u Splitu danas otvorio novi Experience Store, drugi takav u Hrvatskoj, u kojem budući kupci, ali i svi ostali već danas mogu pogledati i isprobati nove Samsung Galaxy S10 uređaje.

Pored najnovijih i onih malo manje novih smartfona, novi Samsung Experience store nudi i stručno podršku, kao i prodaju ostalih elektroničkih uređaja iz Samsungove ponude. Za početak donosimo nekolicinu fotografija najnovijih Galaxy S10 i Galaxy S10+ uređaja i službenu objavu za medije.

Više detalja o samim uređajima očekujte kad nam stignu testni primjerci, tj. kad ih budemo mogli na miru isprobati i prenijeti vam detalje i dojmove.

Samsung otvorio drugi Samsung Experience Store u Hrvatskoj

U inovativnom prodajno-savjetnom centru u Splitu korisnici će moći isprobati najnovije Samsung Galaxy S10 uređaje

Split, 22. veljače 2019. – Tvrtka Samsung otvorila je u splitskom City Centar One drugi prodajno-savjetni centarSamsung Experience Store u Hrvatskoj. U novotvorenom prodajnom-savjetnom centru korisnici će se moći upoznati s najnovijim proizvodima iz Samsung portfelja – Samsung Galaxy S10 uređajima, nadmoćnim Note9 te novim modelima A serije, Galaxy A9 i Galaxy A7.

Riječ je o jedinstvenom prodajno-servisnom prostoru koji je opremljen najnovijim inovacijama u području mobilne tehnologije – od pametnih telefona i satova do najnovijih bežičnih slušalica Galaxy Buds i dodataka za Samsung uređaje. Svi posjetitelji moći će iskusiti virtualno i gaming 4D VR iskustvo putem najnovijih Samsung pametnih telefona. Osim toga, Experience Store imat će posebno opremljene zone za fotografiju i gaming, uz mogućnost kupovine dodatne opreme te servis Samsung telefona, tableta i nosivih uređaja.

„Slušamo želje naših korisnika i odgovaramo na njih vrhunskim inovacijama koje im nude nevjerojatno iskustvo i mogućnost pronalaženja upravo onog uređaja koji odgovara njihovim potrebama. Vjerujemo da će i ovaj Samsung Experience Store opravdati i premašiti očekivanja naših korisnika.“, rekao je Krešimir Dražetić, direktor prodaje za Hrvatsku.

Novi Samsung Experience Store pripremio je i druge novitete pa će tako korisnici moći sudjelovati u edukativnim radionicama u manjim grupama na kojima će se upoznati s najnovijom tehnologijom pametnih telefona i dobiti uvid u sve dodatne mogućnosti koje nude Samsung pametni telefoni.

„Zahvaljujući otvaranju novog prodajno-savjetnog centra korisnici će na istom mjestu dobiti vrhunsku uslugu te će se u svakom trenutku moći osloniti na našu stručnu podršku, za što će se pobrinuti naši educirani zaposlenici.“, istaknuo je Dražetić.

Više o Samsung Experience Storeu saznajte na 2. katu City Cenrar One Split, na adresi Vukovarska 207, svakim danom od 9 do 21 sat.

22/02/2019 11:13 AM