Savitljivi Samsung Galaxy F će navodno koštati između 2000 i 2500 dolara - Android

Get it on Google Play

Savitljivi Samsung Galaxy F će navodno koštati između 2000 i 2500 dolara - Android

Da preklopni mobiteli sa savitljivim zaslonima stižu, više uopće nije vijest, a nedavno smo vidjeli kako će jedan takav uređaj otprilike izgledati. U sklopljenom stanju ima formu klasičnog smartfona, da bi se rasklapanjem pretvorio u tablet. Savitljivi zaslon se u sklopljenom stanju ne vidi, ali zato na drugoj strani ima pomoćni zaslon, koji ga čini […]

Da preklopni mobiteli sa savitljivim zaslonima stižu, više uopće nije vijest, a nedavno smo vidjeli kako će jedan takav uređaj otprilike izgledati. U sklopljenom stanju ima formu klasičnog smartfona, da bi se rasklapanjem pretvorio u tablet. Savitljivi zaslon se u sklopljenom stanju ne vidi, ali zato na drugoj strani ima pomoćni zaslon, koji ga čini smartfonom u klasičnom smislu.

Izgleda zanimljivo i čini se da bi moglo poslužiti svrsi, no pitanje je uz koliku cijenu, i upravo je to ono čega smo se najviše bojali. Naime, prema informacijama koje su danas procurile, Samsung Galaxy F, ili kako će se već ovaj model zvati, stajat će između 1925 i 2565 dolara, prenosi GSMArena.

Ukoliko se ove glasine pokažu točnima, prva generacija mobitela sa savitljivim zaslonima će biti dostupna vrlo uskom krugu ljudi, pa zato ni ne čudi najava da će ovaj model biti proizveden u svega milijun primjeraka. Ova brojka se čini malom u usporedbi s ostalim modelima koje Samsung namjerava prodati, ali opet je velika da bi predstavljala nekakvu limitiranu seriju. Naravno, od ovakvog uređaja ni ne treba očekivati da će odmah biti prihvaćen na tržištu, no u slučaju da bude, možda se i cijena vremenom prilagodi.

Bilo kako bilo, ovo su još uvijek samo glasine, tako da ih treba uzeti s rezervom.

24/11/2018 06:48 PM