Slika navodne zaštite za zaslon sugerira izuzetno tanke rubove kućišta Samsunga Galaxy S10 - Android

Get it on Google Play

Slika navodne zaštite za zaslon sugerira izuzetno tanke rubove kućišta Samsunga Galaxy S10 - Android

Ako je vjerovati najnovijim informacijama koje kruže kineskom blogosferom, upravo su procurile slike, odnosno skice zaštita za zaslon Samsunga Galaxy S10. Prema ovom modelu, nova Samsungova perjanica će imati jako jako tanke rubove kućišta i na vrhu i na dnu, što se uklapa u dosadašnje glasine o kameri unutar zaslona koja će „viriti“ kroz rupicu. […]

Ako je vjerovati najnovijim informacijama koje kruže kineskom blogosferom, upravo su procurile slike, odnosno skice zaštita za zaslon Samsunga Galaxy S10. Prema ovom modelu, nova Samsungova perjanica će imati jako jako tanke rubove kućišta i na vrhu i na dnu, što se uklapa u dosadašnje glasine o kameri unutar zaslona koja će „viriti“ kroz rupicu.

Na vrhu zaštite vidljiv je dio rezerviran za telefonsku slušalicu, odnosno zvučnik, koji će, ako se ove informacije pokažu autentičnima, ipak zadržati klasično rješenje, a ne piezoektrično, kako se ranije špekuliralo, što znači da neće biti zakinut za audio mogućnosti, odnosno kvalitetu zvuka iz vanjskih zvučnika.

Naravno, i ove informacije treba uzeti s dobrom dozom rezerve, a koliko smo do sada uspjeli vidjeti, S10 će vjerojatno stići u tri različite varijante, tako da ova zaštita može biti namijenjena samo jednoj od njih.

21/11/2018 09:30 AM