Sony Xperia 2 – procurili renderi i dio specifikacija - Android

Get it on Google Play

Sony Xperia 2 – procurili renderi i dio specifikacija - Android

I dok još uvijek čekamo dolazak na tržište (i testni primjerak) Sonyja Xperije 1, koji je službeno predstavljen krajem veljače na MWC-u u Barceloni, internetom su se proširile glasine popraćene renderima novog modela – Sony Xperia 2. Sudeći prema ovim slika, Xperia 2 se konceptualno neće razlikovati od Xperije 1, ali će biti neštp manjih […]

I dok još uvijek čekamo dolazak na tržište (i testni primjerak) Sonyja Xperije 1, koji je službeno predstavljen krajem veljače na MWC-u u Barceloni, internetom su se proširile glasine popraćene renderima novog modela – Sony Xperia 2.

Sudeći prema ovim slika, Xperia 2 se konceptualno neće razlikovati od Xperije 1, ali će biti neštp manjih dimenzija, budući da bi umjesto 6,5-inčnog zaslona trebao donijeti 6,1-inčni.

Razlika je vidljiva u dizajnu poleđine, jer modul kamere sa sredine preselila na lijevu stranu. Pokretački stroj je Snapdragon 855 u kombinaciji sa 6 GB RAM-a, a kapacitet baterije bi trebao iznositi 3000 mAh.

Kad će ovaj uređaj ugledati svjetlo dana, za sada nije poznato. Možda svjetlo dana ugleda krajem ljeta na IFA sajmu u Berlinu, a možda ga Sony lansira i ranije.

15/05/2019 10:33 AM