Sony Xperia XZ2 i Xperia XZ2 Compact počinju dobivati nadogradnju na Android 9.0 Pie - Android

Get it on Google Play

Sony Xperia XZ2 i Xperia XZ2 Compact počinju dobivati nadogradnju na Android 9.0 Pie - Android

Nakon što je u prodaju krenuo Sony Xperia XZ3, koji u startu dolazi s najnovijom verzijom Googleovog operativnog sustava – Androidom 9.0 Pie, nadogradnju na njega upravo su počeli dobivati modeli Sony Xperia XZ2 i Sony Xperia XZ Compact. Prema informacijama koje prenosi Xperia Blog i korisnici Reddita, Pita je počela stizati mnogim korisnicima ovih […]

Nakon što je u prodaju krenuo Sony Xperia XZ3, koji u startu dolazi s najnovijom verzijom Googleovog operativnog sustava – Androidom 9.0 Pie, nadogradnju na njega upravo su počeli dobivati modeli Sony Xperia XZ2 i Sony Xperia XZ Compact.

Prema informacijama koje prenosi Xperia Blog i korisnici Reddita, Pita je počela stizati mnogim korisnicima ovih uređaja u Europi. Nadogradnja je teška oko 1 GB i nosi broj 52.0.A.3.27, prenose isti izvori.

Ukoliko vam se još nije automatski pojavila, dostupnost nadogradnje možete provjeriti u postavkama. Naravno, ne treba očekivati da će ju svi korisnici dobiti u jednom ili dva dana, ali tijekom sljedećeg tjedna bi mogli.

Ukoliko vam je nadogradnja stigla, svakako s nama podijelite svoje dojmove.

12/10/2018 02:45 PM