Sony Xperia XZ3 - renderi otkrivaju boje kućišta - Android

Get it on Google Play

Sony Xperia XZ3 - renderi otkrivaju boje kućišta - Android

Nekoliko dana prije službenog predstavljanja na IFA sajmu u Berlinu, procurili su službeni renderi Sonyja Xperije XZ3, koje prikazuju raspoložive boje kućišta. Tako ćete Sonyjev jesenski top model moći kupiti u crnoj, bijeloj, pink i tamno zelenoj boji kućišta. Naravno, ovo ne znači da neće biti još raspoloživih boja, ali je ne treba ih očekivati […]

Nekoliko dana prije službenog predstavljanja na IFA sajmu u Berlinu, procurili su službeni renderi Sonyja Xperije XZ3, koje prikazuju raspoložive boje kućišta. Tako ćete Sonyjev jesenski top model moći kupiti u crnoj, bijeloj, pink i tamno zelenoj boji kućišta.

Naravno, ovo ne znači da neće biti još raspoloživih boja, ali je ne treba ih očekivati ni puno više. Od ostalih detalja poznato je da će uređaj biti pokretan Snapdragonom 845 u kombinaciji s 4 ili 6 GB RAM-a, imat će 5,7-inčni zaslon omjera 18:9, a kamera će zahvaljujući oversamplingu biti u mogućnosti kreirati 48 MP fotografije.

Više detalja očekujemo 30. kolovoza, kad će Sony održati press konferenciju na kojoj će uređaj biti službeno predstavljen.

27/08/2018 10:48 AM