Sony Xperia XZ3 osvanuo na slikama u zaštitnim maskicama - Android

Get it on Google Play

Sony Xperia XZ3 osvanuo na slikama u zaštitnim maskicama - Android

Sad je već prilično izvjesno da će Sony na berlinskom IFA sajmu predstaviti novi top model – Xperia XZ3. Do sada smo mogli vidjeti određene skice i rendere, pročitati pojedine detalje iz specifikacija, da bi sada na britanskom Mobile Fun web shopu osvanule slike ovog uređaja u zaštitnim maskama. Ovo samo potvrđuje dosadašnje glasine da […]

Sad je već prilično izvjesno da će Sony na berlinskom IFA sajmu predstaviti novi top model – Xperia XZ3. Do sada smo mogli vidjeti određene skice i rendere, pročitati pojedine detalje iz specifikacija, da bi sada na britanskom Mobile Fun web shopu osvanule slike ovog uređaja u zaštitnim maskama.

Ovo samo potvrđuje dosadašnje glasine da će Xperia XZ3 imati dvostruku kameru na poleđini i zaslon omjera 18:9. Pogonski stroj će, naravno, biti Snapdragon 845 u kombinaciji sa 6 GB RAM-a, a baterija bi trebala imati kapacitet od 3240 mAh. U najnovijim izvještajima se kao operativni sustav spominje Android 8.1 Oreo, iako su neki prethodni sugerirali da će u startu doći s Androidom P.

Ovo, naravno, ovisi i o Googleu, tj. kad će prvi buildovi biti dostupni proizvođačima. Bilo kako bilo, detalje ćemo doznati krajem kolovoza.

21/07/2018 08:14 AM