Sony Xperia XZ4 Compact - renderi na temelju CAD skica i dostupnih informacija - Android

Get it on Google Play

Sony Xperia XZ4 Compact - renderi na temelju CAD skica i dostupnih informacija - Android

Nakon što smo prije nekoliko dana vidjeli prve rendere na temelju CAD skica Sonyja Xperije XZ4, sada nam iste stižu i za njegovu komoaktnu verziju. Ako je suditi po ovim ilustracijama, Sony Xperia XZ4 će biti nešto robusnije dizajnirana, s ne baš vidljivom željom dizajnera da se smanji količina „mesa“ iznad i ispod zaslona. Ovaj […]

Nakon što smo prije nekoliko dana vidjeli prve rendere na temelju CAD skica Sonyja Xperije XZ4, sada nam iste stižu i za njegovu komoaktnu verziju. Ako je suditi po ovim ilustracijama, Sony Xperia XZ4 će biti nešto robusnije dizajnirana, s ne baš vidljivom željom dizajnera da se smanji količina „mesa“ iznad i ispod zaslona.

Ovaj uređaj ima zaslon dijagonale 5 inča i samo jednu kameru na poleđini, te jednu sprijeda, ali zato sadrži dvostruki zvučnik i 3,5 mm audio utor na vrhu. Prema informacijama koje prate ove rendere, dimenzije će iznositi 139,9 x 66,5 x 9,3 mm, što sugerira a će biti nešto izduženiji od prethodnika.

Ukoliko se ove glasine pokažu autentičnima, i Compact će imati čitač otisaka prstiju vraćen na bok.

Koliko je u svemu ovome istine, vidjet ćemo kad uređaj bude službeno predstavljen, tako da je ove informacije potrebno uzeti s velikom dozom rezerve. Slike i video pogledajte u nastavku.

 

07/12/2018 08:26 AM