Sony objavio koji uređaji dobivaju Android 9 Pie - Android

Get it on Google Play

Sony objavio koji uređaji dobivaju Android 9 Pie - Android

Nakon HTC-a, oglasio se i Sony, s vijestima o nadogradnji svojih uređaja na novi Android 9 Pie. Prvi modeli koji će ga dobiti bit će Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact, Xperia XZ2 Premium, Xperia XZ1 i Xperia XZ1 Compact. Kao vrijeme dolaska nadogradnje navodi se studeni. U drugom naletu, pitom će brke omastiti vlasnici modela […]

Nakon HTC-a, oglasio se i Sony, s vijestima o nadogradnji svojih uređaja na novi Android 9 Pie. Prvi modeli koji će ga dobiti bit će Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact, Xperia XZ2 Premium, Xperia XZ1 i Xperia XZ1 Compact. Kao vrijeme dolaska nadogradnje navodi se studeni.

U drugom naletu, pitom će brke omastiti vlasnici modela Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra i Xperia XA2 Plus. Za njih još nema informacija o vremenskom okviru početka dolaska nadogradnji, no možemo pretpostaviti da će se to dogoditi krajem ove ili početkom sljedeće godine.

Prema neslužbenim informacijama, odnosno glasinama, novi Sony Xperia XZ3, koji će biti predstavljen na IFA sajmu u Berlinu, u startu dolazi s novim Androidom.

17/08/2018 07:46 AM