Sony potvrdio održavanje konferencije 30.8. u Berlinu; stiže li Xperia XZ3 - Android

Get it on Google Play

Sony potvrdio održavanje konferencije 30.8. u Berlinu; stiže li Xperia XZ3 - Android

Kao što se iz špekulacija već moglo naslutiti, Sony je službeno objavio da će 30. kolovoza na IFA sajmu u Berlinu održati konferenciju za medije. Prema svemu sudeći, Sony će tada predstaviti novi model smartfona, vjerojatno nasljednika aktualnog modela Xperia XZ2, kojeg smo u veljači upoznali na MWC-u u Barceloni. Ukoliko se ovaj scenarij ostvari, […]

Kao što se iz špekulacija već moglo naslutiti, Sony je službeno objavio da će 30. kolovoza na IFA sajmu u Berlinu održati konferenciju za medije. Prema svemu sudeći, Sony će tada predstaviti novi model smartfona, vjerojatno nasljednika aktualnog modela Xperia XZ2, kojeg smo u veljači upoznali na MWC-u u Barceloni.

Ukoliko se ovaj scenarij ostvari, jasno je da Sony nastavlja s tradicijom izbacivanja novih verzija top modela, a kako će se on ovoga puta zvati, teško je reći, iako postoji vjerojatnost da će nositi ime Xperia XZ3.

Ako je suditi po glasinama, Xperia XZ3 bi mogla donijeti novosti na području kamere. Naime, umjesto jednostruke, koja karakterizira aktualni Xperia XZ2 model, na trojki bismo mogli ugledati dvostruku kameru, kako straga, tako i sprijeda.

Najzanimljiviji detalj svakako je najava da bi ovaj model u prodaju trebao stići s novim Androidom P.

17/07/2018 02:12 PM