Testiramo - iPhone XS Max - Android

Get it on Google Play

Testiramo - iPhone XS Max - Android

Škoda Octavia Karavan. 1.9 TDI, 2000. godište, 200.000 km. U solidnom i voznom stanju. Otprilike ovaj ili sličan auto možete kupiti u oglasniku za 11.000 kuna, koliko iznosi cijena ovog uređaja koji nam je danas stigao na test, tako da odmah izbjegnemo raspravu o laptopu ili DSLR-u srednje klase. Naravno, radi se o iPhoneu XS […]

Škoda Octavia Karavan. 1.9 TDI, 2000. godište, 200.000 km. U solidnom i voznom stanju. Otprilike ovaj ili sličan auto možete kupiti u oglasniku za 11.000 kuna, koliko iznosi cijena ovog uređaja koji nam je danas stigao na test, tako da odmah izbjegnemo raspravu o laptopu ili DSLR-u srednje klase.

Naravno, radi se o iPhoneu XS Max sa 64 GB interne memorije, a ukoliko poželite onog s 256 GB ili čak pola terabajta, iz madraca izvucite i do 15.000 kuna, otplatite preostale dugove na kreditnoj kartici, dignite nenamjenski gotovinski kredit ili ga jednostavno otplaćujte na rate uz robiju operateru sljedeće dvije ili tri godine.

Naš primjerak je stigao u Space Gray, tj, tamo sivoj boji kućišta, a u ponudi su još nova zlatna i srebrno-bijela. Prvi dojam? Pa za ove pare ima da liječi išijas i skida uroke, ali moram priznati da će malo tko ostati ravnodušan na – veličinu.

Znamo da iPhone inače izgleda izvrsno, prelijepo i savršeno, no XS Max je prvi iPhone normalne veličine, barem ako mene pitate. Kao što možete vidjeti iz fotografija ispod, sasvim se fino uklopio u društvo koje sada predstavlja standard u višem cjenovnom razredu. Višem, da… lol

Moram priznati da čak nije ni toliko klizav koliko sam očekivao, barem ne kao Sony Xperia XZ3, koju testiram paralelno ili OnePlus 6 kojeg koristim na dnevnoj bazi. No ipak, zaštitna maskica je ono što za ovaj uređaj jednostavno morate imati, jer ako razbijete zaslon ili stražnje staklo, pripremite sedative.

Da ne duljimo puno, bacimo oko na fotografije, a ako postoji neko pitanje koje vas muči, pitajte sad, odnosno sljedećih tjedan dana, koliko će testiranje trajati. Naravno, bacit ćemo usporedbu s Noteom 9, koji mu je najbliži konkurent, iako za razliku u cijeni ovdje zaista možete kupiti još jedan mobitel ili neloš laptop. Kolega Mislav će odraditi i video dio posla, tako da je pred nama svakako zanimljiv tjedan.

Nakon svega uslijedit će opširna recenzija u kojoj ćemo pokušati odgovoriti na pitanje isplati li se kupiti ovaj uređaj… bla, bla… naravno da se isplati. Ako imate novca.

28/09/2018 01:56 PM