U Huaweiju predviđaju da će do 2021. godine polovica njihovih smartfona imati savitljivi zaslon - Android

Get it on Google Play

U Huaweiju predviđaju da će do 2021. godine polovica njihovih smartfona imati savitljivi zaslon - Android

U Huaweiju definitivno vjeruju u uspjeh uređaja sa savitljivim zaslonima. Naime, izvršni direktor Huaweijeve Consumer Business grupe Richard Yu u intervjuu GSMAreni izjavio je da bi udio takvih uređaja do 2021. godine u njihovim isporukama mogao sudjelovati i s 50%. Huawei je prije mjesec dana u Barceloni predstavio prvi takav uređaj – Huawei Mate X, […]

U Huaweiju definitivno vjeruju u uspjeh uređaja sa savitljivim zaslonima. Naime, izvršni direktor Huaweijeve Consumer Business grupe Richard Yu u intervjuu GSMAreni izjavio je da bi udio takvih uređaja do 2021. godine u njihovim isporukama mogao sudjelovati i s 50%.

Huawei je prije mjesec dana u Barceloni predstavio prvi takav uređaj – Huawei Mate X, a prema priznanju kompanije, on je realno skup. Upravo zato smatraju da će tehnologija daljnjim razvojem postati pristupačnija, što će za izravnu posljedicu imati i pojeftinjenje samih uređaja.

Tako bismo pored aktualnih smartfona uskoro na raspolaganju mogli imati i široki spektar savitljivih, od najskupljih pa sve do onih s cijenom pristupačnom prosječnom korisniku.

Hoće li se ove prognoze na kraju ostvariti, ostaje za vidjeti.

Izvor

Via

01/04/2019 09:25 AM