Uskoro stižu tri nove Nokije; među njima možda i Nokia 9 s pet kamera - Android

Get it on Google Play

Uskoro stižu tri nove Nokije; među njima možda i Nokia 9 s pet kamera - Android

Ljubitelji Nokije uskoro će doći na svoje jer su sve glasnije glasine o novim modelima koji će uskoro ugledati svjetlo dana. Tako su danas u Kini procurile i prve fotografije novog nepoznatog uređaja, za kojeg pretpostavljamo da će nositi ime Nokia 7.1 ili eventualno Nokia 7.1 Plus, a moguće je da se radi o dva […]

Ljubitelji Nokije uskoro će doći na svoje jer su sve glasnije glasine o novim modelima koji će uskoro ugledati svjetlo dana. Tako su danas u Kini procurile i prve fotografije novog nepoznatog uređaja, za kojeg pretpostavljamo da će nositi ime Nokia 7.1 ili eventualno Nokia 7.1 Plus, a moguće je da se radi o dva različita uređaja, koji će se razlikovati u dimenzijama.

Općenito, radi se o modelu iz srednjeg cjenovnog razreda, koji bi trebao biti pokretan novim Snapdragonom 710, kojeg smo upoznali na Xiaomiju Mi 8 SE. Trenutno je poznato da je HMD Global za 4. listopada najavio evente u Londonu i Milanu, no u ovom trenutku nema potvrde da će na njima biti predstavljen upravo ovaj model.

Ni ova se vijest od jutros se nije pošteno ohladila, a sada već stiže nova, i to o modelu Nokia 9, kojeg vjerni obožavatelji već neko vrijeme iščekuju. Pretpostavka je da bi ovaj model trebao biti pokretan Snapdragonom 845, a najzanimljiviji dio trebala bi biti peterostruka kamera na poleđini, čija je fotografija već jednom procurila. Međutim, dosadašnje informacije su sugerirale da je njegovo predstavljanje odgođeno za kraj godine.

Bilo kako bilo, 4. listopada će puno toga biti jasnije.

26/09/2018 12:02 PM