Usprkos slabijoj prodaji, Apple bi mogao zadržati visoke cijene novih iPhonea - Android

Get it on Google Play

Usprkos slabijoj prodaji, Apple bi mogao zadržati visoke cijene novih iPhonea - Android

Ako je vjerovati najnovijim glasinama koje stižu iz Appleovog tabora, kompanija bi cijene modele sljedeće generacije iPhonea mogla zadržati na sadašnjoj razini, usprkos vidno slabijim prodajnim rezultatima. Naime, visoke cijene modela iPhone XS Max, iPhone XR i iPhone XS zaslužne su pad prodaje na svim tržištima osim američkog, no ako je vjerovati spomenutim glasinama, u […]

Ako je vjerovati najnovijim glasinama koje stižu iz Appleovog tabora, kompanija bi cijene modele sljedeće generacije iPhonea mogla zadržati na sadašnjoj razini, usprkos vidno slabijim prodajnim rezultatima.

Naime, visoke cijene modela iPhone XS Max, iPhone XR i iPhone XS zaslužne su pad prodaje na svim tržištima osim američkog, no ako je vjerovati spomenutim glasinama, u Appleu se time ne zabrinjavaju previše.

Tko zna, možda do jeseni, kada novi uređaji budu lansirani, ipak dođe do promjene strategije u politici kompanije, pa cijene malo snizi, ali je isto tako moguće da u nove uređaje ubaci neke nove tehnologije i usput se pohvali zadržavanjem cijena, što ne bi bilo prvi put.

Izvor

08/02/2019 01:43 PM