Viber 10 donosi novi dizajn, chatove bez razmjene broja i grupne pozive - Android

Get it on Google Play

Viber 10 donosi novi dizajn, chatove bez razmjene broja i grupne pozive - Android

Viber, jedan od najpopularnijih chat servisa, u svojoj najnovijoj verziji za iOS i Android donosi bitne promjene u korisničkom sučelju. Od sada će popisi razgovora biti jednostavniji, a korisnik će ih lakše pronalaziti. Dio s popisom poziva će također biti odvojen i jednostavniji za pregled, ali će prikazati i stanje računa za Viber Out pozive. […]

Viber, jedan od najpopularnijih chat servisa, u svojoj najnovijoj verziji za iOS i Android donosi bitne promjene u korisničkom sučelju. Od sada će popisi razgovora biti jednostavniji, a korisnik će ih lakše pronalaziti.

Dio s popisom poziva će također biti odvojen i jednostavniji za pregled, ali će prikazati i stanje računa za Viber Out pozive. Ovdje spomenimo i to da novi Viber 10 omogućuje grupne pozive do pet sudionika.

Jedna od bitnih novosti koja se ne tiče izravno sučelja, već funkcionalnosti, je i mogućnost chatanja bez odavanja svog broja, što će biti dostupno u zajednicama (Comunitites).

Službenu objavu za medije pročitajte u nastavku:

Upoznajte Viber 10:

 Potpuno novi dizajn, chatovi bez razmjene broja i grupni pozivi

Najnovija verzija Vibera donosi savršeno intuitivan i lak način komunikacije, dvostruko brži chat i još naprednije opcije privatnosti – radi se o najsigurnijem i najmoćnijem messaging alatu na svijetu

SAN FRANCISCO – 5. veljače 2019. – Viber, jedna od vodećih svjetskih messaging platformi, sprema se predstaviti Viber 10, s potpuno novim sučeljem koje nudi unaprijeđeno korisničko iskustvo, dok Viberove munjevite performanse korisnicima omogućuju dvostruko brže chatove.

Novi dizajn omogućuje:

  • Jednostavnu navigaciju: Lako i bezbolno snalaženje po aplikaciji rezultat je sjajnog i optimiziranog novog sučelja – pronađite točno što želite, upravo tamo gdje i očekujete da se nalazi
  • Jednostavan pristup sadržaju: Korisnici svim svojim privatnim i grupnim chatovima, Communityjima, chatbotovima i sadržaju koji redovito prate pristupaju s jedne glavne chat liste
  • Napredni ekran Poziva: U najnovijoj verziji korisnici s jednog ekrana mogu pregledavati sve nedavne pozive, pristupiti kontaktima iz imenika i upravljati svojom Viber Out pretplatom.

Viber 10 predstavlja dvije potpuno nove funkcionalnosti koje naglašavaju učinkovitost, snagu i potpunu privatnost aplikacije.

  • Chat bez razmjene broja (Hidden-number chat) u Viber Communityjima korisnicima omogućuje kontaktiranje i razgovor s drugim sudionicima bez razmjene broja mobitela. Ovako brz i lak način komunikacije potiče spontanu i bezbrižnu interakciju s novim ljudima koje korisnik upozna putem omiljenog Communityja, uz sigurnost da je njihova privatnost potpuno zaštićena. Chat se pokreće klikom na korisnički profil uz poruku koju je ostavio u Communityju ili putem liste sudionika na info-ekranu Communityja. Korisnici jedni drugima mogu i otkriti svoj broj ako i kada to požele, kako bi dalje nastavili neometanu komunikaciju.
  • Viber grupni pozivi omogućit će grupni glasovni razgovor između čak pet osoba i to pokretanjem poziva sa svim sudionicima odjednom ili naknadnim dodavanjem drugih osoba u postojeći razgovor. Ova će funkcionalnost u početku vrijediti samo za glasovne pozive, a kasnije će biti primjenjiva i za video pozive.

S osvježenim sučeljem i još moćnijim performansama, Viber 10 i dalje ispunjava obećanje o 100% privatnosti korisničkih podataka, uz potpunu, automatsku obostranu enkripciju za sve privatne razgovore, grupne chatove i pozive.

„Predstavljanje Vibera 10 rezultat je intenzivnog testiranja i istraživanja koje je usavršilo i pojednostavilo komunikaciju Viberom na globalnoj razini,“ rekao je Djamel Agaoua, izvršni direktor Vibera. „Naša je glavna misija Viber učiniti bržim, jednostavnijim i sigurnijim. Novi Viber 10 omogućuje lako i intuitivno međusobno povezivanje korisnika, pri čemu ne moraju brinuti o privatnosti i sigurnosti svojih podataka. Nadamo se da ćete uživati u novostima koje vam donosimo – ovo je potpuno novi Viber!“

Viber 10 bit će dostupan za preuzimanje kroz sljedećih nekoliko dana, a moći ćete ga preuzeti iz App Storea za Apple korisnike i Google Play Storea za Android.

Nastavite pratiti naš Viber Hrvatska Community kako biste prvi dobili sve obavijesti o najnovijim poboljšanjima, izravno od Vibera.

O Rakuten Viberu:

Rakuten Viber spaja ljude. Bez obzira na to tko su i odakle dolaze. Naša svjetska baza korisnika na raspolaganju ima široku paletu funkcija – kao što su chat uživo, video pozivi, razmjena poruka unutar grupa i praćenje njihovih omiljenih brendova i poznatih osoba. Svojim korisnicima osiguravamo besplatnu i sigurnu okolinu za dijeljenje svoje svakodnevice.

Rakuten Viber je članica Rakuten grupacije tvrtki, svjetskog lidera u elektroničkoj trgovini i financijskim uslugama. Službeni je komunikacijski kanal FC Barcelone i službena aplikacija za slanje poruka i pozive Golden State Warriorsa.

Pridružite se Viberu već danas i uživajte u najboljem iskustvu komunikacije na svijetu.

05/02/2019 10:29 AM