Xiaomi Mi 9 stiže 20. veljače. Je li ovo rukavica u lice Samsungu ili igra vatrom - Android

Get it on Google Play

Xiaomi Mi 9 stiže 20. veljače. Je li ovo rukavica u lice Samsungu ili igra vatrom - Android

Je li Xiaomi mogao izabrati gori datum za predstavljanje novog top modela Mi 9? Naime, kompanija je na Weibo društvenoj mreži pustila teaser s datumom eventa 20. veljače, dakle na isti dan kad će Samsung predstaviti Galaxy S10 trojac i preklopni uređaj sa savitljivim zaslonom. Možda se Xiaomi osjeća toliko moćnim da je ovaj datum […]

Je li Xiaomi mogao izabrati gori datum za predstavljanje novog top modela Mi 9? Naime, kompanija je na Weibo društvenoj mreži pustila teaser s datumom eventa 20. veljače, dakle na isti dan kad će Samsung predstaviti Galaxy S10 trojac i preklopni uređaj sa savitljivim zaslonom.

Možda se Xiaomi osjeća toliko moćnim da je ovaj datum namjerno odabrao, no imajući u vidu popularnost Samsunga i Galaxy S serije, malo je vjerojatno da će mu uspjeti ukrasti šou. No, tko zna, možda Xiaomi isti dan predstavi i svoj savitljivi uređaj, o kojem se također već neko vrijeme povlače vijesti, a s obzirom na vremensku razliku između Pekinga i San Francisca, Xiaomi je punih 16 sati u prednosti. Kako će ih iskoristiti, vidjet ćemo.

Što se samog uređaja Mi 9 tiče, teaser otkriva trostruku kameru na poleđini. Izvjesno je da će biti pokretan Snapdragonom 855, a početni model bi trebao sadržavati 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Ostali detalji još nisu poznati, ali ono gdje će Xiaomi Mi 9 definitivno imati prednost nad Samsungom je cijena.

13/02/2019 08:23 AM