Xiaomi Yeelight bežični punjač u Cafagu za samo 18,99 eura - Android

Get it on Google Play

Xiaomi Yeelight bežični punjač u Cafagu za samo 18,99 eura - Android

Cafago je iz svoje ponude danas izdvojio zanimljivi Xiaomi Yeelight bežični punjač koji sadrži i noćnu svjetiljku. Izlazna snaga punjača je 10W i solidnom brzinom će napuniti sve smartfone i srodne uređaje koji podržavaju tehnologiju bežičnog (indukcijskog) punjenja. Uređaj raspolaže i dodatnom zaštitom od prekomjernog punjenja, a uslučaju nepoznatih predmeta automatski će prekinuti punjenje. Noćna […]

Cafago je iz svoje ponude danas izdvojio zanimljivi Xiaomi Yeelight bežični punjač koji sadrži i noćnu svjetiljku. Izlazna snaga punjača je 10W i solidnom brzinom će napuniti sve smartfone i srodne uređaje koji podržavaju tehnologiju bežičnog (indukcijskog) punjenja.
Uređaj raspolaže i dodatnom zaštitom od prekomjernog punjenja, a uslučaju nepoznatih predmeta automatski će prekinuti punjenje. Noćna svjetiljka je odvojiva. Kompativilan je sa širokom spektrom uređaja, od iPhonea, preko Samsung Galaxyja, Huaweija i mnogih drugih.

Cijena ovog punjača u Cafago web trgovini iznosi samo 19,99 eura, a korištenjem našeg L096PA kupon koda, vaš može biti za 18,99 eura. Ponudu idetalje o proizvodu pogledajte ovdje.

 

18/03/2019 06:39 AM