Xiaomi objavio novi video teaser svog savitljivca - Android

Get it on Google Play

Xiaomi objavio novi video teaser svog savitljivca - Android

I dok čekamo da Samsung Galaxy Fold i Huawei Mate X počnu stizati na police trgovina, Xiaomi pušta nove video teasere njegove vizije preklopnog uređaja sa savitljivim zaslonom. Za razliku od Samsunga koji se preklapa prema unutra i Huaweija na vanjsku stranu, Xiaomijev savitljivac svoj performans izvodi na dva dijela, što zapravo predstavlja treći način. […]

I dok čekamo da Samsung Galaxy Fold i Huawei Mate X počnu stizati na police trgovina, Xiaomi pušta nove video teasere njegove vizije preklopnog uređaja sa savitljivim zaslonom. Za razliku od Samsunga koji se preklapa prema unutra i Huaweija na vanjsku stranu, Xiaomijev savitljivac svoj performans izvodi na dva dijela, što zapravo predstavlja treći način.

Za sada još uvijek ne znamo kad će se ovaj uređaj pojaviti u prodaji, no možemo pretpostaviti da Xiaomi čeka reakcije na Samsungov, odnosno Huaweijev uređaj, kako bi svoju tehnologiju eventualno prilagodio. Bilo kako bilo, ova godina će definitivno biti godina savijanja, a kako će na kraju završiti, ostaje za vidjeti.

28/03/2019 10:51 AM